0321 - 324 131

NAET-allergie eliminatie

NAET staat voor Nambudripad’s Allergy Elimination Techniques. Het is een snelle, pijnloze en effectieve techniek om een allergie-vrij leven terug te krijgen. Tijdens een rugbehandeling worden de overgevoeligheden geëlimineerd. Na behandeling volgt een vermijdingsperiode van het behandelde allergeen voor 25 uur.

Een verstoord evenwicht van de (lichaams)energie, wordt als oorzaak gezien van een allergie, met als gevolg ziekte en/of een algemeen gevoel van malaise. Door het evenwicht van de energie weer te herstellen, wordt de oorzaak van allergie weggenomen. Hierdoor kunnen allerlei lichamelijke klachten afnemen. NAET werkt niet alleen goed  bij astma, eczeem, buikklachten zoals IBS of hooikoorts maar ook bij klachten waarbij de link met allergie niet zo gauw gelegd wordt. Zo kun je denken aan gewrichtsklachten, fibromyalgie, migraine, overgewicht, slapeloosheid enzovoort. De cliënt voelt zich na een aantal behandelingen vaak beter en kan meer energie krijgen.

Meer informatie ontvangen over de NAET-allergie eliminatie?

Misschien heeft u meer vragen over deze methode. Vanzelfsprekend wil ik deze vragen beantwoorden. Neem daarom gerust contact met mij op.

Meer informatie of een afspraak maken?

Krijgt u geen contact? Spreek dan een boodschap in of belt u 's avonds tussen 19.00 en 20.00 uur nog eens.

Saiwolos is lid van Total Reset Methode en de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze.

VBAG