0321 - 324 131

Celzout therapie

Dr. W.H.Schüssler (1821-1898) was arts, homeopaat en patholoog-anatoom. Hij ontdekte in zijn werk als patholoog-anatoom dat na crematie twaalf anorganische zouten als reststof van het gecremeerde lichaam overbleven. Ook constateerde hij dat een wanverhouding in deze anorganische verbindingen terug was te vinden in het ziektebeeld van de overleden persoon. Vanuit deze ervaringen legde hij de basis voor de celzout-therapie, de basis voor natuurlijke gezondheid. De celzouten zijn essentieel om de cellen goed te kunnen laten functioneren en daarmee van het grootste belang voor onze vitaliteit om ziekmakende prikkels te kunnen verwerken (gezonde weerstand).

Tekorten aan deze zouten kunnen met de bioresonantie apparatuur opgespoord worden. Vervolgens kunnen ze eventueel m.b.v. deze apparatuur behandeld worden voor een betere opname van het betreffende celzout in het lichaam. Daarna dienen de celzouten gesuppleerd te worden.

Meer informatie ontvangen over de Celzout therapie?

Misschien heeft u meer vragen over deze analyse. Vanzelfsprekend wil ik deze vragen beantwoorden. Neem daarom gerust contact met mij op.

Meer informatie of een afspraak maken?

Krijgt u geen contact? Spreek dan een boodschap in of belt u 's avonds tussen 19.00 en 20.00 uur nog eens.

Saiwolos is lid van NAET® Europe en de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze.

NAET Europe VBAG