0321 - 324 131

Bioresonantie

Dit is een van de betere diagnose- en behandelingsmethodes waarbij gebruik gemaakt wordt van harmonische trillingen waaruit wij en alles om ons heen bestaan. Elk orgaan heeft z’n eigen specifieke trilling en een storing hiervan is te meten met een bioresonantie-apparaat. Bij de test wordt gebruik gemaakt van de biosensor die aangesloten is aan het apparaat. De biosensor is een pendelachtig instrument dat werkt volgens het ja/nee principe en is gebaseerd op een kinesiologische reflex van de tester. Zo kan de oorzaak van een klacht worden opgespoord. Daarbij kun je denken aan tekorten aan vitamines en mineralen, overbelasting van zware metalen, Electro smog, schadelijke micro-organismen enz.

Je kunt ook een onbalans in een orgaan of onderdeel daarvan vinden. De apparatuur kun je tevens therapeutisch inzetten door vervolgens deze specifieke trillingen aan het lichaam aan te bieden. Het lichaam wil van nature meetrillen in de juiste frequentie. Door de frequentie van schimmels, bacteriën of parasieten aan te bieden, geef je het lichaam een prikkel om het bewuste schadelijke micro-organisme op te ruimen. Er kunnen ook versterkende middelen uitgetest worden zoals Bach bloesems bij emotionele problemen en Schüsslers celzouten.

Meer informatie ontvangen over de Bioresonantie?

Misschien heeft u meer vragen over deze methode. Vanzelfsprekend wil ik deze vragen beantwoorden. Neem daarom gerust contact met mij op.

Meer informatie of een afspraak maken?

Krijgt u geen contact? Spreek dan een boodschap in of belt u 's avonds tussen 19.00 en 20.00 uur nog eens.

Saiwolos is lid van NAET® Europe en de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze.

NAET Europe VBAG