0321 - 324 131

Acupunctuur

Deze techniek is al ouder dan het begin van onze jaartelling. Het bestaat uit een specifiek diagnostisch systeem en het beïnvloeden van ontregelde patronen door het aanprikken van acupunctuurpunten.

Al het leven op aarde is doordrongen van Qi of energie. Qi verwarmt, beweegt, zorgt voor transformatieprocessen in het lichaam enzovoort. Alles in het lichaam is continu in beweging, net als in de natuur. Zo gaat de nacht, yin, over in de dag die yang van aard is.

Door emoties, trauma’s, te veel fysieke belasting of weersinvloeden kan de balans zo verstoord raken dat het zelfherstellend vermogen niet toereikend is, er ontstaan klachten.

Met acupunctuur kun je trachten de balans tussen yin en yang te herstellen. De Qi kan weer vrijelijk stromen en klachten  verdwijnen.

Alle mogelijke chronische of acute klachten kunnen aangepakt worden. Soms wordt acupunctuur als ondersteuning bij moeilijk te genezen ziekten ingezet. Chinese kruiden zijn dan ook vaak aan te bevelen. Bij kinderwens of IVF is het belangrijk dat je zoveel mogelijk in balans bent.

Meer informatie ontvangen over Acupunctuur?

Misschien heeft u meer vragen over deze geneeswijze. Vanzelfsprekend wil ik deze vragen beantwoorden. Neem daarom gerust contact met mij op.

Meer informatie of een afspraak maken?

Krijgt u geen contact? Spreek dan een boodschap in of belt u 's avonds tussen 19.00 en 20.00 uur nog eens.

Saiwolos is lid van NAET® Europe en de Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze.

NAET Europe VBAG