Algemene voorwaarden

Privacy Verklaring

Ervaringsverhalen

Kind met allergie voor honden

Toen onze dochter flink allergisch bleek te reageren op een lik van een hond, was dat in eerste instantie niet direct een probleem omdat we zelf geen hond hebben. Maar in de loop der jaren kwam ze toch wel herhaaldelijk in aanraking met honden door een bezoek aan een vriendin of zomaar door een hond die op straat zijn neus even nieuwsgierig in haar hand stopte. Het gevolg was telkens een verstopte neus, benauwdheid, traanogen en enorme jeuk met rode vlekken op de plek waar de hond haar aangeraakt had. 


Helaas bracht zoeken naar een behandelmethode slechts allergie tabletten (antihistaminica) of een uitgebreide aanpak van meerdere jaren met injecties van het hondenallergeen - iets wat we toch wel erg ingrijpend vonden voor de mate waarin onze dochter met honden in aanraking kwam. Tot ik las over NAET behandeling. We hebben contact opgenomen met de therapeute en konden al heel snel terecht voor een eerste afspraak. Hier werd de allergie getest en tegelijkertijd naar onderliggende problemen gekeken die mede-oorzaak konden zijn van het ontstaan van de allergie. Dit gebeurde allemaal in één consult. De behandeling betreft de allergie zelf bestond uit een massage op de rug, over de kleding heen - iets wat totaal niet belastend was, in tegenstelling tot de andere behandelopties die we hadden. De 24 uur daarna moesten we contact met de allergenen volledig voorkomen en de dagen daarna juist opzoeken. Direct was duidelijk dat haar reactie op honden enorm verminderd was! Na een tweede behandeling namen we de grote proef op de som: ze bleef slapen bij haar vriendin met een hond in huis. De eerste paar uur reageerde ze heel licht met een beetje jeuk aan haar gezicht, maar daarna niet meer! Onze dochter kan nu vrij van allergie gewoon in huis zijn bij een hond en de hond zelfs aaien. We zijn enorm blij met dit resultaat, zeker omdat de manier om tot deze oplossing te komen zo weinig belastend was voor onze dochter! 

Vrouw 45 jaar met kattenallergie

Ik ging naar Paula voor een kattenallergie. Daarnaast had ik het vermoeden dat er andere allergieën aanwezig waren. Ik wilde dit graag uitzoeken door middel van NAET-therapie. Op internet heb ik  hier positieve verhalen over gelezen. Inmiddels ben ik behandeld voor de mineralenmix, zetmeelmix, notenmix, melkzuur, en melkzuur in combinatie met hitte en emoties. Ik merk een verschil, vooral op emotioneel gebied zijn bepaalde dingen duidelijk voor me geworden. Mijn darmen beginnen ook weer te werken. Daarnaast reageer ik niet meer op onze kat. Heel fijn. Want daar kwam ik in eerste instantie voor. Paula heeft mij handvatten gegeven waar ik zelf mee aan de slag kan.

 
Dank je wel Paula.

Vrouw, 19 jaar met jeuk, aanhoudende verkoudheid, keelpijn, moe

Ik had al langere tijd last van jeuk, verkoudheid, keelpijn en moeheid. Na verschillende keren naar de huisarts te zijn geweest leverde dit niets op. Toen hoorde mijn moeder via via van Saiwolos. Als nieuwe poging ging ik hier heen en werd ik behandeld voor zoutmix, vitamine A, eimix en stof. Na 5 keer bij Paula te zijn geweest voel ik mij veel beter. De jeuk, verkoudheid, keelpijn én moeheid zijn verdwenen. Ik ben erg blij dit ik dit gedaan heb en zou het zeker aanraden!

Veel allergieën (tarwe, noten, pinda’s, soja, kiwi) door emotionele trauma’s (vrouw 22 jaar)

Vrijwel niets wetende van NAET, begon ik de therapiesessies bij Paula. Met spoed, ik had een geplande vakantie naar Indonesië, kon ik bij haar terecht en voelde mij gelijk op mijn gemak. De kennismaking was zeer prettig en de informatie omtrent NAET werd duidelijk verteld. Ik wist dus wat er gedaan ging worden en om welke reden. Met enige achtergrondkennis van mijn moeder (heeft Reiki), kon ik mij al snel vinden in het ‘energieverhaal’. Na een screening op de eerste dag en in totaal 4 behandelingen ben ik van mijn voedselallergieën af. Ik kan gewoon weer lekker een stokbroodje eten met alle soorten kruidenboter en satésaus! Het mooie is ook dat Paula compleet luistert naar mijn lichaam bij de vraagstelling of er wel/niet een allergeen behandeld mag worden. Zodat het optimaal gaat werken. Verder zijn er ook emotionele dingen behandeld, waarbij ook hier weer werd geluisterd. Rondom januari zal ik de hooikoorts/huisstofmijt aanpakken, aangezien je toch te maken hebt met het 25 uur vermijden van het allergeen. Hopelijk is dit net zo effectief. Voor mij is NAET de perfecte oplossing voor, toen, mijn allergieprobleem. Paula, ik kan echt niet uitdrukken hoe dankbaar ik u ben! Ik ga dit zeker doorgeven aan anderen, want waarom zouden wij met allergieën rond moeten lopen, als het ook gewoon lekker zonder kan! Kortom: NAET in combinatie met Paula is echt een aanrader voor iedereen die te maken heeft met allergieën (voeding en/of emotioneel)!!! Dank, dank, dank.

Pijn in onderrug, hoofdpijn vanuit vastzittende spieren in nek (man 38 jaar)

Als ik ging zitten ging mijn bil steken, lang staan was voor mij erg moeilijk. Ik had hoofdpijn vanuit de nek, de spieren zaten vast. Regulier was er een MRI-scan gemaakt waaruit bleek dat er een lichte ontsteking van de ruggenwervels was. Er werd mij geadviseerd om mensendiek of fysiotherapie te proberen om de spieren los te maken. Toevallig hoorde ik dat Saiwolos de oorzaken van chronische klachten opspoort. Dat leek mij wel wat. In de praktijk bleek dat ik Borreliose had, oftewel de Ziekte van Lyme. Ik kreeg meteen colloïdaal zilver mee voor de parasieten, virussen en bacterieën waar ik last van had en een zapper die vooral voor parasieten wordt ingezet. Verder kreeg ik ook een zuur-base dieet, wat vooral neerkomt op veel groente en fruit (basisch eten). Vette vis en kurkuma werden aanbevolen tegen ontstekingen. Het volgende consult werd de neuritis en Borreliose aangepakt. Voor de Borreliose wordt naast een wekelijkse behandeling met bioresonantie ook Samento en colloïdaal zilver geadviseerd. Ik had celzout 3 en 11 nodig en probiotica. Met bioresonantie zijn verder ook o.a. verwekkers van neuritis en van het zenuwstelsel behandeld. Met de NAET-methode is tenslotte een emotie behandeld. In zeven behandelingen was ik gelukkig verlost van de Lyme en van de stekende pijn onder in de rug.

Vermoeidheid, duizeligheid, last van spieren en gewrichten (vrouw 23 jaar)

Ik was al een half jaar erg vermoeid en duizelig. Ook had ik erg veel last van mijn spieren en gewrichten en een druk op mijn borst. Ik liep al bij een arts, en ik wist dat ik een vitamine B12 tekort had en nog wat andere tekorten. Mijn bloedwaarden waren niet goed, maar daarnaast ben ik naar Paula gegaan. Vanaf mijn 12de ben ik vegetarisch en dit heeft niet in mijn voordeel gewerkt. Bij Paula bleek ik allergisch te zijn voor o.a. eimix, calciummix, hormonen en vitamine B-complex. Er zijn door de allergieën tekorten ontstaan aan B-vitamines. Deze tekorten hebben deels de klachten veroorzaakt. Het slikken van de pil, samen met de allergie voor het LH-hormoon heeft mij de druk op de borst gegeven. Ook een allergie voor fosfor was daar debet aan. Verder bleek ik allergisch voor collageen, wat ook in make-up zit. Na een NAET-behandeling moet je de stof waar je voor behandeld bent voor 25 uur vermijden. Dus dat was een hele dag geen make-up op. Dat vond ik wel vervelend, maar ja, ik kreeg wel met elke behandeling meer energie. Ten slotte ben ik ook behandeld voor mijn sieraden, de zilveren die ik dagelijks draag. Ik kreeg colloïdaal zilver voor schadelijke bacterieën en virussen die ik bij me droeg. Omdat het ontzuren nodig was kon ik dit proces, naast veel groente en fruit eten, nog versnellen door het gebruik van Jentschura produkten. Met de bioresonantieapparatuur werd o.a. trage werking van de schildklier, de alvleesklier, milt en nieren behandeld. Verder ben ik celzout nr. 10 gaan innemen. Voor een kwik en platina belasting heeft ze me Vita-chlorofyl aanbevolen, een middel dat zware metalen uit het lichaam kan halen. In het ziekenhuis bleek ook nog een vitamine D tekort te zijn en ik kreeg B12 injecties. Bij Saiwolos bleek dat de boosdoener van dit vitamine D- tekort ook een allergie was. Nu de overgevoeligheid voor B12 aangepakt was, kon mijn lichaam de B12 weer snel aanvullen. De 12 behandelingen bij Paula waren pijnloos. Een keer ben ik even misselijk geweest na de behandeling, maar dit verdween weer snel na het stimuleren van een aantal acupunctuur-drukpunten.

Eczeem, galbulten (baby 1 jaar en 7 maand)

Regulier was een allergie voor koemelk, kippen-eiwit en pinda vastgesteld. Voor haar eczeem gebruikten we hormoonzalf en af en toe had ze een antihistaminicum nodig. Paula constateerde een allergie voor eigeel, calcium-mix, noten-mix waaronder pinda, een andere noten-mix en vitamine D. In 4 behandelingen was ze van haar allergie verlost. Ze mocht op mijn schoot blijven zitten en vond dat erg fijn. Omdat ze te klein was om de spiertesten en rugbehandeling te ondergaan, werden deze handelingen bij mij gedaan terwijl ik haar vasthield. Ze kan gelukkig alles weer eten zonder nare gevolgen. Ze heeft de hormoonzalf niet meer nodig gehad.

Buikpijn parasiet

Na of tijdens het eten kreeg mijn dochter steevast buikpijn. Er was al eens een parasiet vastgesteld die verwijderd was. Echter de klachten bleven. Bij Saiwolos bleek dat ze een allergie had voor Calciummix, graanmix en parasietenmix. Deze overgevoeligheden zijn behandeld met de NAET- methode. Verder kreeg ze ook een zapper mee om de parasieten te doden. In 3 behandelingen was ze vrij van allergieën en had ze geen buikpijn meer. Daarna moest de Calcium, waar ze een tekort aan had door de allergie, middels een supplement weer aangevuld worden.

Candida spieren vast in rug/heup vermoeid onzeker

Ik had al een tijd last van trage stoelgang maar hoge darmspoeling bracht geen verlichting. Ik wilde weten wat de oorzaak van mijn vage klachten was en kwam terecht bij Saiwolos. Het bleek dat ik last had van veel soorten micro-organismen door de verzuring in mijn lichaam. Paula heeft veroorzakers in gal en alvleesklier aangepakt, parasieten en bacterieën. Ook Candidasoorten zijn behandeld met bioresonantie. Daarbij had ik ook een speciaal dieet waar vooral suikers werden vermeden, want suiker voedt de Candida. Daarbij diende ik ook Colloïdaal zilver in te nemen, een antibioticum zonder nare bijwerkingen. Verder zijn o.a. spieren en galblaasontsteking aangepakt. Er was een tekort aan ijzer en Jodium, deze moest ik suppleren. Evenals celzouten en probiotica. Er zijn ten slotte ook emoties zoals onzekerheid aangepakt m.b.v. de NAET-methode, hierdoor werd ik rustiger. Gelukkig heb ik nu elke dag ontlasting en ben ik niet meer vermoeid.

Hooikoorts (man 30 jaar)

Ik heb reeds 5 jaar last van hooikoorts. Op mijn werk kreeg ik informatie over een andere behandelmethode die ik nog niet had geprobeerd. Bij de methode bleek ik ook een tekort aan vitamine D te hebben. Ik bleek allergisch te zijn voor eimix, alcohol, lactose, bloemenmix en pollen. Ze heeft me met NAET behandeld. Verder heeft ze celzouten geadviseerd. Ik heb 3 behandelingen gehad en merk toch wel verschil.

Buikklachten (meisje 12 jaar)

Mijn dochter kwam bij Paula omdat ze al gedurende langere tijd last had van buikpijn. Soms ’s morgens en soms ’s avonds. Daar was niet altijd een pijl op te trekken. Als ze veel afleiding had, dan dacht ze er minder aan, maar vooral in rust voelde ze het sterk. Paula heeft haar toen getest en het bleek dat ze allergisch reageerde op mineralenmix, gluten en vitamine A, maar er was ook een emotionele belasting. Paula heeft haar behandeld met de NAET-methode en ze heeft een zapper gebruikt om parasieten te doden. Ze mocht dan een dag niet de stof nemen waar ze allergisch op reageerde en daarna kon ze het gewoon weer eten. Na 3 of 4 behandelingen was de pijn weg en heeft ze geen klachten meer gehad. Doordat Paula rust uitstraalt en eenvoudig uitlegt wat ze gaat doen aan mijn dochter, was ze goed voorbereid op wat ze kon verwachten. Ze vond het dus wel interessant allemaal en ze was heel blij dat het probleem nu was opgelost. Ze heeft ook geleerd om goed op te letten op haar lichaam. Ze weet dat als ze te veel suiker eet, dat ze drukker wordt en zich minder goed gaat voelen. Dus daar houd ze rekening mee.

Migraine, misselijk (overgeven) en buikpijn (meisje 16 jaar)

Ik ben een meisje van 16 jaar en ik heb al sinds mijn zesde last van migraine, misselijk (overgeven) en buikpijn. Ik ben met mijn ouders hiervoor al langs verschillende doktoren en ziekenhuizen geweest maar niemand kon ons vertellen waar het aan lag. Onze dokter zei dat het aan stress en hormonen lag, wij vonden dit wel een beetje raar voor een jong kind. Uiteindelijk heeft mijn moeder via via gehoord van Saiwolos, dus ze had gelijk een afspraak gemaakt. We gingen niet met veel verwachtingen hier naartoe, zodat we ook niet teleurgesteld konden worden. Toen ik een paar keer een behandeling had gehad voor mijn allergieën voelde ik me al snel een stuk beter. Ik heb nu niet meer wekelijks hoofdpijn. Ik ben nu bijna klaar met mijn behandelingen en ik merk dat ik nu echt veel minder vaak last heb. Dit is echt heel fijn en echt een grote hulp geweest. Ik kan nu weer lekker sporten en ben niet meer zo vaak ziek dus kan weer vaker naar school. Ik heb ook echt veel meer energie.

Overdreven overgangsklachten, hoofdpijn (vrouw 51 jaar)

Ik, vrouw van 51 jaar met behoorlijke overgangsklachten, en echt steken in mijn hoofd, ging voor deze klachten naar Paula Smit, in de hoop dat zij door middel van de NAET-methode, hier iets aan zou kunnen doen. Zij onderzocht de overgevoeligheid voor bepaalde stoffen, zoals melk en eieren, en behandelde deze. Na een week merkte ik al verschil in het aantal opvliegers, en waren de steken in mijn hoofd verdwenen. Na 4 behandelingen voel ik me een stuk beter, en wordt niet alles overheerst door overgangsklachten. Hoe het precies werkt, geen idee, maar dat het werkt, zeker te weten. Ik ben blij dat ik dit geprobeerd heb, en zal het anderen zeker aanraden, je lost op een natuurlijke manier vrij snel klachten op.

Bedankt Paula.

 

Hoestje, kriebel in keel, hees, keelpijn door scherpe luchtjes, kaas (vrouw 53 jaar)

Behandeld met NAET-methode: Calciummix (+DNA), Vitamine C mix, Suiker mix, IJzer mix, gist, stof, longhistamine, formaldehyde, inkt, parfum (en wasmiddel), kaas, rode wijn, mondkapje en enkele emoties. 

Ik had al een hele lange periode last van een kriebel in mijn keel en een vervelende hoest. Hiervoor ben ik naar de huisarts geweest en kreeg ik allerlei medicijnen en pufjes mee, om van de kriebel in keel en hoest af te komen. Dit hielp allemaal niet. Toen kreeg ik een verwijzing naar een longarts voor foto's van mijn longen en histamine testen en ook kon deze arts niets ontdekken. Hoe nu verder. Ik werd er helemaal gestoord, verdrietig en hopeloos van. Deze aandoening beheerste mijn hele leven. Ik kon geen afspraken maken bij een tandarts of kapper. Het was gewoon te heftig. Ook had ik altijd laurierdrop bij me en een flesje water om het te verzachten 

Op een dag kwam er een kennis bij me langs en zei tegen mij, dat haar kleinkind ook vervelende klachten had en bij ene Paula in Dronten is geweest. Misschien is het iets voor je zei ze tegen me. Na het lezen van de website werd ik gelijk enthousiast en heb toen een afspraak gemaakt. Paula ontdekte toen allerlei aandoeningen, waarvoor ze mij met de NAET-Methode behandeld heeft. Ook behandelde ze enkele emoties. Na een paar keer behandeld te zijn geweest, ben ik helemaal vrij van de kriebel, het hoesten en andere klachten. Ik kan weer normaal functioneren, weer leuke dingen doen en afspraken maken. Ik ben ontzettend blij dat ik bij Paula ben geweest. Ook zal ik anderen Paula aanbevelen. 

Lieve Paula
Bedankt voor jou inzet. 
Je bent een kanjer.

 

Vrouw, 53 jaar met aanhoudende buikpijnen en opgeblazen buik

 Na alweer weken met intense buikpijnen, opgeblazen buik rondgelopen te hebben, volledig futloos te voelen en nog triester dan ik me al voelde… was daar op een ochtend een gesprek tussen twee collega’s over hun behandeling bij Paula/ Saiwolos. Na doorgevraagd te hebben over het werk van Paula werd ik nieuwsgierig en besloot Paula te benaderen. Ik heb al heel wat aan behandeling achter de rug: baat het niet schaadt het niet, zo dacht ik.

Een vijftal behandelingen verder waarbij het op en neer en steeds een beetje beter ging, was daar eerst de behandeling van het magnesium tekort, ontstaan door allergie , die mij al zoveel meer energie gaf! En een paar dagen later die ene behandeling, waarbij er een emotie mocht zijn die een blokkade was in mijn buik. Paula behandelde mij en vervolgens mocht ik 10 minuten liggen. Tijdens het liggen voelde ik de blokkade letterlijk wegvloeien. Alsof de blokkade verschrompelde en oploste. Het was een wonderlijk gevoel. En ineens had ik een buik waarin geen pijn meer gevoeld werd. Ik was stomverbaasd! Kon het haast niet geloven. Nu is het een dag later en nog steeds heb ik GEEN buikpijn. Heb vanmiddag zelfs een stuk gerend met de hond. Ik voel me stukken beter, fitter en blijer. Wat een verademing! Paula, dank je wel. 

Deze vrouw was behandeld met de Total Reset Methode voor: Calciumlactaat, vitamine B-complex, suikers en suikers met base (enzymen spijsverteringskanaal na de maag), Gistmix, Pfizer, Magnesium en (3) emoties. Ze moest nog behandeld worden voor een kruiden/specerijenmix.

Contactgegevens

Saiwolos - Paula Smit - van Meel
Dukaat 29
8253 BL Dronten

Tel. 085-8883046
KvK. 32155586
BTW NR. NL001515965B20

Beste gebruikers, deze site bewaart cookies op uw computer. Het doel is om uw ervaring op onze website te verbeteren en u tegelijkertijd meer gepersonaliseerde diensten aan te bieden. Cookies worden ook gebruikt voor het personaliseren van advertenties.

Als u meer informatie wilt over de cookies die wij gebruiken, raadpleeg dan ons Privacybeleid. Door cookies te accepteren, stemt u in met het gebruik ervan. U kunt de instellingen van de cookies ook aanpassen. Als u weigert, worden uw gegevens niet bijgehouden wanneer u deze site bezoekt. Er wordt slechts één cookie gebruikt in uw browser om uw voorkeur dat u niet gevolgd wilt worden te onthouden.
Alles weigeren
Instellingen aanpassen
Sta alles toe
Cookie-instelling bewerken